Berita syarikat

Rumah / Berita / Berita syarikat / Jentera Beimete Pameran Adsale Shanghai Menunjukkan Skru Tong Berkualiti Tinggi

Jentera Beimete Pameran Adsale Shanghai Menunjukkan Skru Tong Berkualiti Tinggi

Berita Rangkaian Plastik HC: Zhejiang Beimeite Machinery Co., Ltd. mengkhusus dalam siri pembuatan skru, produk kartrij cair digunakan secara meluas dalam 30-40000 gram domestik dan import mesin pengacuan suntikan, penyemperit skru tunggal 15-250mm, kon 30-130mm , Penyemperit skru berkembar selari dan pelbagai jentera getah, mesin tenun kimia, mesin makanan kembung dan sebagainya. Menggunakan keluli berkualiti tinggi 38CrMoALA, produk melalui pelindapkejutan, kualitatif, nitriding, pengisaran halus, penggilapan dan proses lain pembuatan Seiko, merujuk kepada sistem kawalan kualiti antarabangsa ISO9002, produk memenuhi piawaian antarabangsa. Pada masa yang sama, tong skru aloi asas nikel GII113 (keluli 3# baharu) juga boleh dihasilkan oleh aloi kimpalan semburan (bimetal PTA). Selain menyokong kilang mesin lengkap di dalam dan luar negara, syarikat itu juga menerima surat pelanggan sporadis untuk sampel perniagaan pemprosesan. Dan boleh membantu dalam pemetaan, reka bentuk. Syarikat yang berdedikasi untuk menyediakan pelanggan, mengalu-alukan pertanyaan lawatan pelanggan baru dan lama. Misi syarikat: Berorientasikan keikhlasan, penubuhan berkualiti, perintis dan mengejar kecemerlangan. (Nombor gerai W3Q01)
Produk pameran:
Skru tong
Aksesori penyemperit mesin pengacuan suntikan - skru tong. Digunakan secara meluas dalam mesin pengacuan suntikan 30-400000g domestik dan import, penyemperit skru tunggal 15-250mm, penyemperit tirus 30-130mm, penyemperit skru berkembar selari dan pelbagai jentera getah, mesin tenun kimia, mesin makanan kembung, dll. Menggunakan keluli berkualiti tinggi 38CrMoALA, produk ini dihasilkan melalui pelindapkejutan dan pembajaan, kualitatif, nitriding, pengisaran halus, penggilapan dan proses lain. Ia mengikut ketat sistem kawalan kualiti antarabangsa ISO9002.